Rólam írták

rolam-irtak

Mindkét weboldalamat Adrienn készítette. Öröm vele dolgozni, mert gyors, precíz, és azt láttam viszont a felületeket, amit elképzeltem.
Bármilyen kérdésem felmerült a munkálatok során mindig készségesen és türelmesen válaszolt. Olyan gondossággal készítette az oldalakat, mintha a sajátja volna, és ez nagyon jól esett. Ami egyediségét még fokozza: végre biztos kezekben tudhatom az oldalakat, mert elvállalta, és karbantartja, felügyeli az oldalakat! Köszönöm szépen! Szívből ajánlom mindenkinek!

Varga Diána
http://vargadiana.hu
http://bajnokmuhely.hu

 

Adriennel akkor találkoztunk, amikor már úgy gondoltuk, hogy nem találunk olyan profi szakembert, aki:
– gyorsan dolgozik
– hajlandó folyamatosan kommunikálni
– jó minőségben dolgozik
– együttműködő
Mivel Adrienn minden kritériumnak megfelel, így bátran ajánlom mindenkinek őt!!! Nagyon elégedettek vagyunk vele, köszönjük szépen. 🙂

Viola és Tamás – VioTom HB (naturprodukt.nu)
http://naturprodukt.nu

 

Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Az elképzeléseimet megvalósítja, gyors és esztétikailag professzionális a grafikáinak a megjelenítése. Könnyű és jó vele dolgozni, mert rugalmas, lendületes a munkatempója. Tanácsai hasznosak, üzletileg profitorientáltak.
Ajánlás útján jutottam el hozzá, amiért hálás vagyok. 🙂

K.Noémi – Superfoods
http://superfoods.org.hu

 

Nagyon szeretek Erecskével dolgozni. Nemcsak, hogy gyönyörűek a munkái, de bármit találjak ki, addig nem nyugszik, míg meg nem kapom, és ezért még nyúznom sem kell. Csak elmondom, amit akarok, és viszontlátom a weboldalon, vagy bármilyen grafikai munkán, amire szükségem van, ráadásul rövid időn belül. Technikai tudásán és kreatív elméjén kívül az is zseniális benne számomra, ahogyan a fejemben uralkodó káoszt meg tudja zabolázni, ami lássuk be, nem ki türelmet is igényel.  De mit sem érne ez az egész, ha a weboldalak, amiket készített nekünk, nem hoznának bevételt. De hoznak. Korábbi oldalainkkal több százezer forintot kellett hirdetési kampányokba fektetnem. A mostani, Erecske kezei közül kikerült oldalaink a legnépszerűbb kereső első találatai között jönnek ki, és összesen annyit kellett ezért tennem, hogy hasznos tartalommal töltöttem fel az oldalt, és követtem Erecske iránymutatását.
Bátran ajánlom bárkinek, aki szeretne profi weboldalt idegeskedés és brutális anyagi ráfordítás nélkül!

P.Rita – Dekoro-Zoo (Feicht-Art Dekorlabor)
http://dekorozoo.hu

Nagyon jó volt együtt dolgozni vele. Olyan gyorsan készen lett a grafika amit szerettem volna, hogy szinte azt sem fogtam fel, hogy átküldtem-e a teljes igényemet és már kész is volt pont úgy, ahogy gondoltam.

Sultan Wise – író
Könyvborító grafika

Nagyon könnyű volt Adriennel dolgozni, a kéréseimet nagyon jól feldolgozva ültette át a valóságba, általában nagyon hamar szinte mindig 100%-ban megvalósította a grafikai elképzeléseimet vagy túlszárnyalta őket. Amikor kellett, mindig nagyon türelmesen vette a módosítgatási ötleteimet 🙂
Volt olyan is hogy megihletett szándékán kívül egy saját ötletével, amire egy teljes koncepciót tudtam ráépíteni!  Melegen ajánlom a vele való munkát 🙂

L.CS.

Adriennel olyan volt együttdolgozni, mintha kitalálná a gondolataimat. Könnyen és gyorsan rámhangolódott, rögtön érezte mit szeretnék. Azoknál  a részleteknél, amik pontosításra vagy konkretizálásra szorultak, lényegretörően és érthetően kérdezett. Gyors és korrekt munkákat kaptam lényegesen nagyobb értékben, mint amibe került. Ha újra szükségem lesz valamire, ismét őt fogom keresni! Olyan érzésem volt a vele való együttműködésben, mintha saját magammal dolgoznék – segített tisztázni mit szeretnék pontosan, mi fontos nekem, a megvalósítást pedig teljes nyugalommal rábízhattam, mert a legmagasabb minőségre törekszik az adott körülmények között. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon magas színvonalat képvisel, öröm vele dolgozni! 🙂

T. Katalin – Boldogságnaptár
http://boldogsagnaptar.hu

Nagyon szeretek Adriennel dolgozni, mert valóban törődik velünk, ügyfeleivel. Mindig elérhető és hihetetlenül gyorsan végzi a munkáját. Tudom, hogy számíthatok rá, és nem kell aggódnom a munkája felől, hihetetlenül gyorsan, pontosan dolgozik és korrekt, megfizethető áron.

K.Enikő – Hideg Nyalat
http://hidegnyalat.hu

Nagyon meg voltam elégedve a közös munka során.
Remek grafikai megoldások, gyors, igényes munka, rugalmas ügyfélkezelés, ami nekem külön öröm volt, mert szerintem az átlagnál aprólékosabb vagyok. :)))
Mindenkinek csak ajánlani tudom Adrienn munkáját, segítségét, ötleteit, és a saját munkájába vetett igényességét.
A minőség garancia!!!

V. Rudi – Hideg Nyalat Otthon
http://hidegnyalat-otthon.hu

A következők miatt szeretek Erecskével együtt dolgozni:
Erecskét ajánlás alapján ismertem meg kb. 2012-ben, amikor egy újabb weboldalt akartam csináltatni valakivel. Az efféle szolgáltatásból nagy a választék a neten, de nem szeretek ismeretlennel együtt dolgozni, jobb szerettem volna valaki olyanra bízni a feladatot, akit ismerős ajánl. Ezért választottam őt, és nyugodtan mondhatom, hogy nem bántam meg. Azóta is sokszor fordulok hozzá a problémáimmal. Azt szeretem benne, hogy nagyon segítőkész és kreatív. Az elképzeléseimet valósítja meg az instrukcióim alapján, és türelmes. Számomra az egyik legfontosabb adalék, hogy nagyon gyors. Bármit kértem eddig, szinte azonnal meg tudta oldani, de legkésőbb másnapra. Ezért van az, hogy szívesen ajánlottam már másnak is a szolgáltatásait, és ez a jövőben is így lesz.

Almássy János – Coventina és Cleanway
http://cleanway.hu / http://coventina.hu

Korábban is tudtam, de ismételten bebizonyosodott, hogy nagyon jó és eredményes Adriennel dolgozni. Szaktudása, azonnali reakciókészsége kiváló, és végre egy olyan webmester, aki mindig elérhető!

H.Péter – lovasedző
http://lovamvan.hu

Share Button

Iratkozz fel ingyenes tippekre!

Elérhetőségeim

Tel: +36 70/253-8806 - hétköznap 11-18h

E-mail: erecske@weboldalbutik.hu

Back to Top