Általános szerződési feltételek

Kérlek, olvasd el figyelmesen az alábbi tudnivalókat!

Az Eladó (Szolgáltató):

Ér Adrienn (adószámos magánszemély)
Címe: 2091 Etyek, Szőlőskert u. 34.
Telefonszám: 70/253-8806
E-mail cím: erecske(@)gmail.com


A vevő/megrendelő:

Az cég vagy természetes személy, aki írásbeli megegyezés során megrendelte Szolgáltató valamelyik szolgáltatását.

Weboldal címe:
www.weboldalbutik.hu

Megrendelés:

Az oldalon vagy bármely megadott elérhetőségemen kérhetsz árajánlatot. A munkát azután kezdem el, hogy mindenről megállapodtunk.

Vételár, fizetési feltételek

Mindenkor e-mail váltás során állapodunk meg róla. Szerződéskötéskor, előre kérem az összeg felét (foglaló), és a munka befejezésekor a fennmaradó összeget. Számlát természetesen tudok adni. (nulla áfás számlát állítok ki, mivel alanyi adómentes vagyok)

Affiliate program

Annak a személynek, aki hoz nekem 3 olyan vevőt, akik megrendelik és lefoglalózzák a céges weboldal szolgáltatásom, az jogosulttá válik egy díjmentes profi céges weboldalra (2018.09.21-én ez 155 000 Ft értéket jelent). Jutalékot nem fizetek, ezért csak olyanok vehetnek részt a programban, akiknek megfelel a profi céges weboldal jutalomként.

 

Fizetés:

Megállapodás szerint, általában banki átutalással történik.

 

Teljesítési feltételek, határidők, garancia:

A határidőt minden esetben előre egyeztetjük, és én igyekszem teljesíteni. Ha rajtam kívülálló okok miatt csúszik a teljesítés, azt mindenképp jelzem.

Garancia: Az elkészült oldalra 3 hónap garanciát vállalok. Az ezen az időszakon túl felmerülő hibák kijavítása megegyezés szerinti díj fejében történik.  Az egyes programok frissítéseit a havi karbantartás szolgáltatás keretében végzem.

 

Visszalépés, elállás

A megrendelő (azaz Te) a szerződéstől 8 munkanapon belül (beleértve a 8. munkanapot is) indoklás nélkül elállhatsz. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. – A szerződés a megállapodás pillanatától él, amikoris egyeztettük, hogy pontosan mire van szükséged, és az mennyibe fog kerülni. Erről küldök neked egy összefoglaló e-mailt, és ez a szerződés kezdete. Tehát az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor ezt az összefoglaló e-mailt megkaptad. – Elállási nyilatkozatod a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon,  vagy e-mail címen közölheted. A 8 napon túli elállás esetén semmilyen előleg vagy befizetett összeg nem jár vissza.

 

Nemteljesítés:

Amennyiben elérkeztünk a munka feléhez, és esedékessé válik az első részlet kifizetése, addig nem folytatom a munkát, amíg ez meg nem történik. Ha pedig a munka végénél történik egy nem fizetés, akkor a kész weboldalt addig visszatartom, amíg a pénzügyi része teljesítésre nem kerül. Amennyiben én nem teljesítem a megállapodást, úgy nekem nem jár pénz.

 

Vitás esetek rendezése, jogi kitételek

Vitás kérdésekben szerződő felek törekednek a minkét szerződő fél előnyét figyelembe vevő permentes megegyezésre.

A szerződéskötés helye minden esetben a Szolgáltató (Ér Adrienn) országa, azaz Magyarország.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az ÁSZF-et bármikor megváltoztassa. Köteles azonban a változtatást közzétenni honlapján.

Bármely esetleges jogvita esetére a felek – hatáskörtől függően – kikötik a Fővárosi Bíróság, avagy a Pesti Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét.

Share Button

Iratkozz fel ingyenes tippekre!

Elérhetőségeim

Tel: +36 70/253-8806 - hétköznap 11-18h

E-mail: erecske@weboldalbutik.hu

Back to Top